LISTA: Här är veckans mest klickade bostäder

Här är bostäderna som fått mest klick på Hemnet under den gångna veckan.

delningar

1. Ebbetorpsvägen, Torsebro Pris: 695 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Strax utanför Torsebro finns en röd liten stuga, så otroligt charmig såväl på utsidan som på insidan. Huset passar utmärkt till både permanent och fritidsbruk", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

2. Jöns Svenssons väg 7, Åhus - Täppet, Pris: 4 300 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"I charmiga Åhus, ett stenkast från hamn och hav, finner ni denna exklusiva och rymliga enplansvilla som erbjuder ett ytterst kvalitativt boende där man med lätthet kommer att kunna trivas", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

3. Byagatan 20, Önnestad Pris: 4 950 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

""Önneborg". Som en dröm ligger huset där. Vackert inbäddad bland höga träd och en grusad uppfart. Ett fantastiskt vackert hus, väl omhändertaget och bevarat i sin karaktär", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

4. Lerjevallsvägen 112, Kristianstad Pris: 750 000 kronor

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

"Välkomna till detta fantastiska fritidshus i ett lugnt läge med avskildhet, vacker utsikt över sjön samt närhet till skog. Den naturkänsla som skapas med hjälp av omgivningen bibehålls även när man kommer in i bostaden då stora delar av väggar, golv och tak är träfärgade", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

5. Hubertusvägen 10, Kristianstad Pris: 2 875 000 kronor

Foto: Mäklarringen

"Välkomna till ett stilfullt och totalrenoverat boende med både karaktär och kvalité! Stort tillbyggt vinterbonat uterum med stora glaspartier och utgång till härligt trädäck i bästa solläge. Stora sällskapsytor och tre rymliga sovrum samt två stilrent kaklade badrum", skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar