Laddar

LISTA: Här är Kristianstads mest populära frisörsalonger

På rankingsidan ”populära frisörer”, där kunderna själva får sätta betyg hamnar Studio Sunshine i längst upp i topp. Här är hela listan på de bäst rankade salongerna.

delningar

Rankingsidan popularafrisorer.se drivs av webbentreprenörerna Ted Valentin och Jonatan Heyman. Idén är att kunderna själva ska sätta betyg och ge omdömen till frisörer i varje stad. Alla de salonger i Kristianstad som kvalat in på topp-tiolistan har minst en åtta i betyg på en tiogradig skala.

Längst upp hamnar Studio Sunshine som drivs av Irma Ramic. I cirka två har hon drivit salongen i centrala Kristianstad. Efter att ha jobbat länge inom vården tog Irma steget att öppna eget. Nu erbjuder hon allt från tatuering till nagelvård samt färgning och klippning av hår. En av de senaste kunder skriver att det är ”en familjär frisörsalong som gör det lilla extra”.

– Man ska våga att följa sina drömmar, men det krävs att man är driven. Jag går till mitt jobb med glädje varje dag. Från det att jag öppnar dörren på morgonen har jag roligt, säger Irma Ramic.

Vad tror du det beror på att kunderna ger din salong bra betyg? – Det jag tänker på är att att kunderna ska ha det bra. Jag kan mitt jobb och ser till att alla känner sig trygga. Då trivs de och kommer tillbaka , säger Irma Ramic

Här är de tio bästa frisörsalongerna i Kristianstad enligt rankinglistan:

1. Studio Sunshine: Betyg 8,7 (Västra Storgatan) 2. Xclusive: Betyg 8,6 (Västra Vallgatan) 3. Studio Ego: Betyg 8,4 (Västra Storgatan) 4. Diva: Betyg 8,4 (Cardellsgatan) 5. Rituals: Betyg 8,3 (Östra Boulevarden) 6. Gyllene Saxen: Betyg 8,2 (Östra Boulevarden) 7. Frisörsalongen Lilla Paris: Betyg 8,2 (Östra Storgatan) 8. Salong Tova: Betyg 8,2 (Västra Storgatan) 9. Lyko: Betyg 8,1 (Östra Boulevarden) 10. Studio Rizo: Betyg 8.0 (Vendesgatan)

I Kristianstad är det totalt 74 frisörsalonger som har betygsatts.

Relaterade artiklar