LISTA: Här är Kristianstads bästa mäklare

Jetmir Isufi på Svensk Fastighetsförmedling är den mest rekommenderade mäklaren i Kristianstad. Foto: Privat samt Mostphotos.

Jetmir Isufi på Svensk Fastighetsförmedling är den mest rekommenderade mäklaren i Kristianstad. Det visar en ny sammanställning.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se har undersökt vilka mäklare som fått flest rekommendationer av tidigare kunder. Hälften av alla aktiva mäklare använder sig av tjänsten och nu har det sammanställts vilka som hamnat i topp år 2018.

– Att vara med på topplistan innebär inte bara att mäklaren har många rekommendationer utan också att det finns en stor transparens mot kunderna där varje affär är viktig. Ju fler omdömen desto mer ökar tryggheten för den som ska sälja, eftersom många tidigare kunder varit nöjda, säger Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hittamäklare.

I Kristianstad är det Jetmir Isufi som tar förstaplatsen med 23 rekommendationer. Han började arbeta på Svensk Fastighetsförmedling för tre år sedan och är fastighetsmäklare där sedan ett år tillbaka. Hans erfarenhet inom försäljning kommer från många år inom telekombranschen. Nu är fokus på att förmedla villor och lägenheter.

– Det känns fantastiskt roligt, det är kul när man får höra att kunderna är nöjda. Det som driver mig är deras beröm, det gör att man orkar lägga ner mycket tid på kvällar och helger, säger Jetmir Isufi om utmärkelsen.

Vad krävs för att vara en bra mäklare?

– Man måste serviceinriktad och tillgänglig. Man ska kunna svara på frågor och får anpassa sig efter kunderna. Det är viktigt att man gör allt för dem, så att de kan känna sig trygga med affären. De ska kunna följa med i hela processen, säger Jetmir Isufi.

Vad är roligast med att arbeta som fastighetsmäklare?

– Det viktigaste i mitt jobb är människorna, som jag möter i olika livssituationer. Jag hjälper dem att hitta eller sälja en bostad, det gör folk glada och lyckliga. Det som är lite krävande i yrket är att det blir mycket jobb på kvällar och helger, något som inte alla klarar av. Man måste lägga ner mycket tid för att lyckas.

Så här skriver en av de kunder som ger Jetmir toppbetyg på sajten Reco: Oerhört ambitiös och energisk mäklare. Vi hade en lägenhet att sälja och tack vare mäklarens kontaktnät och engagemang, så såldes den väldigt snabbt till ett jättebra pris.

LISTA: Här är de mest rekommenderade mäklarna i Kristianstad.

1. Jetmir Isufi: 23 rekommendationer. Värde på publicerade annonser: 56 miljoner kronor. Svensk Fastighetsförmedling.

2. Lotta Sandberg: 21 rekommendationer. Värde på publicerade annonser: 112 miljoner kronor. Mäklarhuset.

3. Amanda Sundquist: 13 rekommendationer. Värde på publicerade annonser: 52 miljoner kronor. Mäklarhuset.

4. Paul Olsson: 10 rekommendationer. Värde på publicerade annonser: 43 miljoner kronor. Möllebackens Fastighetsförmedling.

5. Lena Fridlund Danielsson: 9 rekommendationer. Värde på publicerade annonser: 53 miljoner kronor. Mäklarhuset.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar