Laddar

LISTA: De samlade in mest pengar till Musikhjälpen i Kristianstad

Här är de som samlade in mest pengar till Musikhjälpen inom Kristianstads kommun.

delningar

Rekordmycket 74 miljoner kronor samlades in till Musikhjälpen, som avslutades under söndagen. Pengarna kommer att gå till att arbeta mot barnsexhandel under devisen ”Barn är inte till salu”.

Även de många insamlingarna i Kristianstad gav resultat och har gett minst 100 000 kronor till välgörenhet. Här har du hela listan på hur insamlingarna har gått inom Kristianstads kommun.

Asin Delawi (tatueras för en god sak): 55 720 kronor. Måndag till torsdag satt Asin Delawi i Kristianstad på lilla torg och tatuerade. Alla intäkter gick oavkortat till Musikhjälpen.

Tinia AB: 15 647 kronor. För tredje året i rad engagerar sig Tinia AB  i Musikhjälpen. Unde en jullunch annonserade de ut produkter.

Turnétabbe: 10 450 kronor. Tillsammans med flera andra musiker samlade de in pengar den 9 december. De gjorde det under en insamling i Galleria Boulevard.

Länsförsäkringar: 9 100 kronor. Fastighetsmäklare i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Kristianstad och Hässleholm bygger och säljer pepparkakshus till förmån för Musikhjälpen. De auktionerades ut på respektive ort.

Söderportgymnasiet: 6 320 kronor. Bidrog genom att eleverna lägger sina pantburkar och pantflaskor i anvisad behållare på skolan. För varje lämnad burk eller flaska skänker anmäld personal ytterligare 50 öre till Musikhjälpen.

Kristianstads Montessoriskola: 4 203 kronor. Julgåva pedagoger. Totalt 28 givare har bidragit till insamlingen.

Kristianstad Step up: 3 300 kronor.

Ramboll Kristianstad: 1 200 kronor.

Film som hjälper till: 1 120 kronor. De producerar en film för att sprida det budskap Musikhjälpen har som tema i år. Samlar även in pengar.

Silowfriberg: 100 kronor. Säljer armband, samlar burkar, skramlar bössa i Åhus.

 

ÖVRIGA EVENEMANG SOM INTE HAR EN OFFICIELL INSAMLINGSIDA:

Pokémon GO spelare i Kristianstad med omnejd: gör en gemensam kraftsamling för Musikhjälpen och att barn inte är till salu.

Åhus församlingsungdomar i KUL ( kyrkans unga ledare) hade insamling till musikhjälpen på Ica Kvantum i Åhus på torsdagen och fredagen. Besökarna kunde önska låtar och kören sjöng.

Är det någon insamling som fattas? Mejla redaktionen@24kristianstad.se

Relaterade artiklar