Laddar

Lindgren bekymrad – inför viktiga Champions League-matchen

Ola Lindgren är bekymrad inför Champions League-mötet med Wisla Plock.

delningar

Ett sista-sekunden-mål av Olafur Gudmundsson gjorde att IFK Kristianstad segrade med 30-29 mot HK Malmö. Trots vinsten gjorde insatsen Ola Lindgren bekymrad inför lördagens Champions League-möte med Wisla Plock.

– Jag är rätt så missnöjd med försvars- och målvaktspel i dag. Vi har pratat om det, jobbat med det och skulle prioritera det. Men vi går bort oss väldigt enkelt i många situationer och får inte alls den här kompaktheten. Det bekymrar mig lite med tanke på att vi ska upp i ringen i övermorgon mot Wisla Plock, säger tränaren  och fortsätter:

– Det som kanske räcker här räcker inte riktigt där vi befinner oss i den typen av matcher. Det måste vi vara medvetna om och det gör mig lite bekymrad, att vi inte klarar av uppgifter och situationer som man går igenom och förbereder sig på. Sen är det klart att det säkerligen är många som var någon annanstans med tankarna, framåt mot den här extremt viktiga Champions League-matchen.

Såväl IFK Kristianstad som Wisla Plock parkerar på ett poäng efter sex Champions League-matcher och det kommande dubbelmötet mot polackerna kommer med stor sannolikhet bli avgörande för striden kring den sista slutspelsplatsen.

Förutom det sviktande defensiva spelet dras IFK Kristianstad även med bekymmer på spelarfronten. Stig-Tore Moen Nilsen har missat de två senaste matcherna, kvällens matchvinnare Olafur Gudmundsson tränade inte under onsdagen medan Arnar Freyr Arnarsson stukade foten och Albin Lagergren var illamående på samma träning.

– Det är klart man blir bekymrad. Man vet att Plock kommer hit i dag och ska förbereda sig för matchen på lördag, medan vi haft en tuff batalj. Men segern i sig ger oss energi, det hoppas jag verkligen.

Matchen mellan IFK Kristianstad-Wisla Plock har avkast klockan 16:00 på lördag.

Relaterade artiklar