Lina Taha startar salong – vill erbjuda unika tjänster

En ny skönhetssalong har öppnat i Kristianstad. Efter att ha gått flera kurser vill Lina Taha nu erbjuda unika tjänster för staden.

delningar

Förra lördagen invigdes skönhetssalongen Beauty by M&L vid Näsbychaussén i Kristianstad. Bakom den står entreprenören Lina Taha, av många även känd som grundare av facebookgruppen Honey & the bees.

Hon har nu tagit över lokalen och renoverat. Väggarna är nymålade, ny utrustning har köpts in och behandlingsrum har byggts upp. Idén är att skapa en hemkänsla där kunderna kan känna sig trygga och bekväma.

– Det var väldigt spännande och roligt att under invigningen. När jag pratade med kunderna så var många tacksamma över att vi har öppnat. Det är en utmaning och i början var jag nervös. Det är troligen många unga som inte vågar ta det här steget att öppna företag i en fysisk lokal. Redan nu har jag bokningar, säger Lina Taha.

Under arbetet med gruppen Honey & the bees stötte Lina på många diskussioner om skönhet. Hon blev själv intresserad av det ämnet och började att undersöka möjligheten att själv erbjuda behandlingar. Det ledde till kurser i bland annat Göteborg och Stockholm – samt nu till ett helt nytt företag.

– Jag har försökt att ta fram tjänster som inte finns i Kristianstad sedan tidigare. Kunderna ska inte behöva åka till Malmö, Stockholm eller Göteborg för att få skönhetsbehandling, säger Lina Taha.

En av behandlingar hon erbjuder är med en metod som kallas för Infuzion. Den görs utan nålar och har använts av ett flertal kända personligheter.

– Ifall man ha bort rynkor så kan man använda den. Man får en boost av vitaminer och hyaluronsyra med hjälp av en ofarlig boll. Det som är bra är att den arbetar hela vägen ner i huden. Jag har själv testat och det är en behandling jag själv skulle rekommendera, säger Lina Taha.

I salongen ingår också behandlingar med bland annat hudanalys, mikroneedling och tandblekning.

Det kommer också att ske ett samarbete med en legitimerad doktor som kan erbjuda behandlingar med botox, fillers och med trådlyft. Den sistnämnda behandlingen stramar upp huden genom mycket små trådar, som senare bryts ner av kroppen. Men den metoden slipper man fula ärr och långa återhämtningstider.

– Som alltid väljer jag alltid det bästa. Jag har denna gången valt att samarbeta med doktorn som är störst inom trådlyft i Sverige Från Queen Care beauty med över 35 års erfarenhet, säger Lina Taha

Salongen kommer att ha öppet efter bokade tider.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar