I samarbete med annonsör

Kundnöjdhet och drivkraft – nyckeln till Taksäkerhet Syds framgång

Familjeföretaget jobbar hårt med att bygga relationer med sina kunder och är omtyckta i branschen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Taksäkerhet Syd AB startades av de tre bröderna Jens, Robin och Glenn 2015 och har därefter tagit allt större plats på takmarknaden. Gemensamt hade de flera års erfarenhet inom branschen och när den yngsta brodern kom tillbaka från en utbildning om taksäkerhet i Mora såddes det första fröet till att starta eget.

Resten är en framgångshistoria.

– Resan har varit lång och lärorik. Jag satt och googlade på hur man startar aktiebolag och hittade en punktlista med tio steg. När jag kom till punkt tio så hade jag ett företag. Sen tog vi det därifrån. Vi startade med 60 000 kr totalt och omsatte 2,6 miljoner första året. Därefter ökade vi från 2,6 till 4,5 miljoner och efter det till 8,5 när vi gjorde bokslut i juli. I år se vi ut att landa kring 12 miljoner i omsättning, säger Jens Nilsson, VD.

Familjeföretaget började med att specialisera sig på taksäkerhet i samband med att nya lagar och takregler infördes i branschen 2015, vilket de räknade med skulle ge fler jobb. Jobben innebär idag till 90 procent uppdrag inom papptak och tätskikt i Skåne och Blekinge.

Därefter har kunderna blivit allt fler och jobben större med den största andelen inom byggbranschen. En nyckel till framgången tror Jens är att Taksäkerhet Syd AB är unga, pigga och måna om att bistå med ett gott kundbemötande på arbetsplatsen.

– Vi är unga, drivna och omtyckta i branschen. Vi ser en generationsväxling och 80- och 90-talisterna kommer idag in på högre positioner. Vi prioriterar alltid långsiktiga och bra samarbetspartners där man försöker göra jobben ihop. Vi har ett gott rykte om att vara trevliga och jag kan lova att jag aldrig skulle låta en kund gå missnöjd. Då får det hellre kosta vad det kosta vill, säger Jens Nilsson.

I takt med att omsättningen ökat har också personalstyrkan blivit betydligt större. Idag har Taksäkerhet Syd AB sex anställda takläggare plus en kontorstjänst.

– Men vi söker två till just nu eftersom vi har så mycket jobb bokade.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.