Laddar

Kristianstads DFF förlänger med duo

Två spelare har kritat på nya kontrakt med KDFF:

delningar

Kontraktet är säkrat men det blir ingen medalj i år heller, då Kristianstads DFF kommer sluta på 5-7:e plats i Damallsvenskan som avslutas på söndag. Arbetet med truppen 2018 är dock redan i full gång och på torsdagskvällen förlängde KDFF med två nyckelspelare. Både Becky Edwards och Tine Schryvers har nämligen signerat nya ettårskontrakt med klubben.

– Becky är en hårt jobbande spelare som gör stor nytta på plan. Hon är en viktig kugge på vårt mittfält, där vi nu funnit en bra balans inför 2018 års utmaning, säger sportchefen Henrik Nygren i ett pressmeddelande.

Kontraktsförlängningen med anfallaren Tine Schryvers har finansierats med hjälp av externa medel från hedersmedlemmen Göran Montan.

– Efter ett tufft år med en lång skadeperiod, så har Tine kommit tillbaka. Vi har stort förtroende för henne och vi tror att en skadefri försäsong kan ge oss en ny spelare till kommande säsong. Tine har unika spetsegenskaper som är oerhört viktiga för oss. Vi är väldigt glada över att vi förlängt hennes kontrakt, säger KDFF-tränaren Elísabet Gunnarsdóttir.

Kristianstads DFF avslutar säsongen med ett möte mot Kvarnsvedens IK på lördag, vilken flyttats från Vilans IP till Kristianstads IP.

Relaterade artiklar