Laddar

Kristianstads bästa pizzeria är utsedd

2016 års bästa pizzeria i Kristianstad är utsedd. Åtminstone sett till OnlinePizza.se:s undersökning. Baserat på en rad faktorer har en vinnare korats.

delningar

Det är användarna av OnlinePizza.se som ligger bakom valet av stadens bästa pizzeria. Appen har genom omdömen och beställningar slagit fast vilken pizzeria som är bäst i landet men även vilken som är bäst i en rad olika städer, däribland Kristianstad.

När appen gjort bedömningen och korat fram en vinnare för förra året har de tittat på bland annat kunders betyg, i hur hög utsträckning kunder återkommer, försäljning per invånare i staden samt hur snabb pizzerian är på att få färdig maten.

I ett pressmeddelande skriver de att Pizzeria Express utsetts till vinnare i Kristianstad och därmed korats till stadens bästa pizzeria. På en andraplats hamnade Starpizzeria medan San Remo pizzeria blev trea.

– Genom att utse årets mest populära pizzerior får OnlinePizza möjlighet att uppmärksamma de fantastiska pizzabagare som använder tjänsten som en del i sin verksamhet, säger företagets VD Anders Signell i pressmeddelandet.

Bäst pizzeria i hela landet menar appen att Sannegården Eriksberg i Göteborg har, någonting som innebar att de vann omröstningen för tredje året i följd.

Appen har enligt egen utsago 500 000 användare och 1 361 restauranger runt om i landet är uppkopplade till den.

 

Relaterade artiklar