Kristianstadbo tog pallplats i Tips-SM

På bilden är Niklas Holmgren, Sven-Göran Frimodig och Pierre Johnson. Foto: Weronica Bela.

Far och son tog topp-placeringar när tävlingen nyligen avgjordes.

delningar

Jag år arrangeras Tips-SM av Stryktipset. Detta år har nästan 70 000 tippare tävlat mot varandra och i förra veckan var det final. Två som kvalade sig dit var Sven-Göran och Johannes Frimodig, far och son från Färlöv utanför Kristianstad. I konkurrens med Sveriges bästa tippare lyckades de ta en tredje- respektive fjärdeplats.

– Det känns jättebra! Jag hoppades på att komma sexa, sjua så det gick ju bättre än väntat! Jag hoppades på att ha tur med frågorna och hade inte förberett mig någonting. Nu blir det nog en resa av det här, så blir min fru glad också, säger Sven Göran.

Bronsplatsen i den individuella finalen innebär att ha kammade hem 50 000 kronor. Han får också en resa till London för att se Premier League. 

Johannes Frimodig representerade laget Gränslaget och de slutade på en fjärdeplats i lagtävlingen. Det innebar en vinst på 7 500 kronor per lagmedlem.

– Jag är också nöjd. Jag försökte plugga lite på tåget upp och det räckte till topp fem. Det var kul att det gick så bra för farsan, mamma kommer bli chockad när vi berättar, säger Johannes Frimodig.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar