KLICKTOPPEN: Villan med strålande sjöläge i topp

Här är listan på veckans mest klickade bostäder på Hemnet i Kristianstad

delningar

Lövens väg 47, Österslöv, Kristianstad.

En av de tio mest klickade under veckan!

Beskrivning: "På ett strålande sjöläge alldeles intill Råbelövssjön med en fantastisk, solig och lättskött trädgård ligger denna moderna och representativa enplansvilla. Det första du möts av är en vacker vitputsad fasad med en entrédörr i ek som omges av en fondvägg i skiffer som ger dig en föraning om vad du kommer att mötas av när du öppnar dörren. Uppfarten framför dubbelgaraget är stenbelagd med antracitfärgad betongsten för att matcha skiffern, garageportarna och fönsterkarmarna. För att kunna njuta av morgonsolen med en kopp kaffe i handen finns en stenlagd uteplats med stilren plantering på framsidan."

Utopspris: 6 495 000 kronor

Blåvingevägen 4, Täppet, Åhus

Beskrivning: "Varmt välkommen till smakfull 1-plansvilla på familjevänliga Täppet med närhet till förskola, natur och hav! Med känsla för detaljer och materialval har nuvarande ägare skapat ett fräscht boende med fina kvaliteter. Öppen och ljus planlösning, härligt vardagsrum med öppen spis och gott om plats för umgänge, kök med stor trevlig matplats, 3 sovrum i bra storlek med möjlighet att skapa ytterligare ett. Trädäck på 50 m2 i fint söder/västerläge, isolerat garage med extra gästrum. "

Utropspris: 2 995 000 kronor

Blåvingevägen 4 Foto: Fastighetsbyrån

Hörrödsvägen 527, Degeberga, Kristianstad

Beskrivning: " Varmt välkomna till Hörrödsvägen 527 och denna trevliga villa/fritidshus om 75 välplanerade kvadratmeter. Ett mycket välskött hus i 1,5-plan med källare innehållande tre sovrum som lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en bostad/fritidsboende med fräscha ytskikt samt nyare kök, badrum och uppvärmningssystem. Här bor man i bebyggelse men ändå på lugnt läge med utsikt ut mot det skånska landskapet. "

Utropspris: 1 195 000 kr

Hörrödsvägen 527 Foto: Svensk fastighetsförmedling

Höjarödsvägen 116-30, Lillehem, Kristianstad

Beskrivning: "På naturskönt läge norr om Lillehem finner vi denna väl omhändertagna pärla. Bostaden är troligen uppförd någon gång runt år 1900 och har bevarats med varsam hand. Spröjsade fönster, brädgolv, synliga bjälkar och korsvirke är några detaljer som utmärker. En fröjd för ögat! Tomten om ca 11 000 kvm innefattar en mysig trädgård, uteplats med pool, gästhus i det gamla "grisahuset" samt jordkällare - allt inramat av de vackra omgivningarna och ett pittoreskt stengärde. Naturen i området är varierande och i närheten finner vi Drakamöllans naturreservat. Havet och vackra stränder ligger inte långt borta vid Rigeleje. "

Utropspris: 2 250 000 kronor

Höjarödsvägen 116-30 Foto: Mäklarna Ekström och co

Infartsvägen 34, Åhus, Kristianstad

Beskrivning: "Bostadsrätt med plats för umgänge och odling. Som ett eget litet hus - men lätt att sköta!  Här finns en skyddad plats under tak där det firats regnig midsommar och ätits sommarfrukostar i morgonsolen. Den lilla trädgården svämmar nästan över av goda grönsaker! Under det lilla plommonträdet växer tomater, squash, bönor, ärtor, grönkål, svartkål, broccoli med mera som trivs i sina pallkragar. Vindruvorna och melonerna växer i värmen, alldeles vid husväggen."

Utropspris: 1 600 000 kronor

Infartsvägen 34 Foto: Hemverket

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar