KLICKTOPPEN: Släktgården i Kristianstad i topp

Här är listan över veckans mest klickade objekten på Hemnet.

delningar

Skolgatan 27, Önnestad

Beskrivning: " Välkommen till den vackra släktgården Annelund som är belägen i Önnestad. Gården har sitt ursprung från 1768 och erbjuder ett boningshus med två plan samt en mindre del källare. Här finns gott om utrymme för både umgängesytor och sovrum. Gården innehåller också stall, loge, redskapsbodar, brygghus, garage, jordkällare och växthus. På Annelund bor du med närhet till skola, affär och kommunikationer. "

Utropspris: 2 280 000 kronor

Lövens väg 47, Österslöv

Beskrivning: "På ett strålande sjöläge alldeles intill Råbelövssjön med en fantastisk, solig och lättskött trädgård ligger denna moderna och representativa enplansvilla."

Utropspris: 6 495 000 kronor

Lövens väg 47 Foto: Svensk fastighetsförmedling

Järnåldersvägen 31, Vä

Beskrivning: " En mycket trevlig och smakfullt renoverad 1-plansvilla med källare belägen i populärt och barnvänligt villakvarter nära skola, dagis, natur och kommunikation. Villan har öppna och stora sällskapsutrymmen och gott om sovrum. Under de senaste åren har man utfört större renoveringar såsom kök och badrum samt övriga ytskikt."

Utropspris: 2 395 000 kronor

Järnåldersvägen 31 Foto:

Söndrebrovägen 24, Östra Sönnarslöv

Beskrivning: " Välkommen till en trevlig villa på landet med många härliga utrymmen. I Östra Sönnarslöv bor du i en lantlig miljö med närhet till Tollarp, Everöd och 20 km från centrala Kristianstad. Villan bjuder på 127 m2 boyta med en genomtänkt planlösning. Öppna sociala ytor mellan vardagsrum och matrum med utgång till ett soligt trädäck. Inredd ovanvåning som enkelt kan anpassas efter behov och intresse. Precis bakom trädgården ligger Åbjer naturreservat med sina trevliga promenadstråk. "

Utropspris: 695 000 kronor

Söndrebrovägen 24 Foto: Fastighetsbyrån

Nordanvägen 12, Åhus Bykärna

Beskrivning: "Nu finns möjlighet att förvärva 1 1/2-plansvilla på bra centralt läge i Åhus! På uppvuxen skyddad fin trädgårdstomt ligger denna trevliga tegelvilla med källare. Villan har bra ytor, trevlig planlösning, fina detaljer och här finns möjlighet att forma ett fint boende. Vardagsrum i vinkel med öppen spis, 2 sovrum i bra storlek med möjlighet att skapa ytterligare ett, mysigt kök med matplats."

Utropspris: 1 295 000 kronor

Nordanvägen 12 Foto: Fastighetsbyrån

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar