KLICKTOPPEN: Kristianstads hetaste villor just nu

Villa med härlig punschveranda och köksträdgård blev en av de mest besökta annonserna.

delningar

1) Snårarpsvägen 2: 2 500 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Från gatans entrén kommer du in i en välkomnande hall med plats för avhängning, fint trägolv, ljusa väggar. Toalett med wc och handfat. Till vänster i hallen kommer ett rogivande sovrum med platsbyggd säng med förvaringsgarderob på var sida om sängen, charmigt trägolv, dova tapeter. från hallen går trappen till ovanvåningen. Till höger kommer matsal med trägolv och fönster åt två håll, trägolv och ljusa väggar, i fil med matsalen kommer vardagsrummet, med trägolv, ljusa väggar, utgång till härlig punschveranda. Kök med vita snickerier, fin bålevägg med charmiga detaljer, riktigt skafferi, från köket finns en utgång till den mysiga trädgården med köksträdgård, från köket kommer du också ner till källaren. I källaren finns ett pannrum relativt ny luft vatten värmepump och matkällare, det är bara källare under en liten del av huset." Läs mer om fastigheten här.

2) Reservoarvägen 20, Östra Sönnarslöv: 1 695 000 kronor

Foto: Bjurfors

"Det välskötta huset som ursprungligen är från 1800-talets senare del har byggts om och till i omgångar. Invändigt finns entréplan med stor rymlig hall, intill hallen ligger en rymlig kombinerad tvättstuga med toalett, dusch och badkar. Det finns vardagsrum med matplats för större middagsbjudningar och en värmande braskamin. Nästa vardagsrum är ljust och trevligt med många fönster och från detta vardagsrum finns en utgång till ett härligt inglasat uterum. Huset har ett charmigt lantligt kök med matplats och braskamin. På övre plan finns tre sovrum, gott om förvaringsmöjligheter och en toalett med dusch." Läs mer om fastigheten här.

3) Bassköpsvägen 30: 875 000 kronor

Foto: HusmanHagberg

"Väl inbäddat i lummig trädgård och med utsikt ut över åker och äng ligger detta rymliga hus som har tre sovrum, badrum, kök, vardagsrum, toalett, allrum samt en länga med verkstad. Huset är perfekt för den som vill skapa sitt egna drömboende då huset är i behov av renovering och modernisering." Läs mer om fastigheten här.

4) Tostebergavägen 262, Tosteberga: 4 200 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"En kullerstensbelagd innergård vid entrén och den röda pardörren skapar ett nostalgiskt intryck. Boningshuset har en spännande planlösning med flera sällskapsutrymmen, kök med köksö och köksspis i lantligt stil, två sovrum och ett generöst badrum med både dusch, badkar och tvättstuga. Huset har genomgått omfattande renoveringar men samtidigt behållit de vackra delarna kvar i huset så som den stora öppna spisen, stenväggar, bjälkarna och de djupa fönsternischerna. Alla materialval är noga utvalda och arbetet genuint utfört." Läs mer om fastigheten här.

5) Norra Bjärlövsvägen 13: 2 595 000 kronor

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

"Fastigheten erbjuder ett stort och ljust vardagsrum med direkt utgång till trädäcket, allrum, två badrum, toalett, tre rymliga sovrum och ett stilrent och fräscht kök med modern utrustning. Från trädäcket som uppfördes 2016 har ni en otroligt vacker utsikt över ängar och fält. Det finns även ett stort garage med värme och plats för tre bilar samt en smedja." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar