KLICKTOPPEN: Här är Kristianstads hetaste villor

En "one of a kind-bostad" är den mest klickade villan på Hemnet vecka 20.

delningar

1) Åvägen 3, Åhus - Äspet, Kristianstad: 12 000 000 kronor

Foto: Mårtensson Mäklare

"Interiört såväl som exteriört är allting oerhört genomtänkt med hög standard och stora krav på rätt utförande & design. Villan är väldigt representativ och kan vara såväl inbjudande som diskret. Altanerna på baksidan var tänkt att ligga som en krans runt en framtida pool, inhägnaden är redan på plats. De väldigt privata balkongerna på andra våningen har inte bara läckra utsiktsstråk utan också ett behagligt insynsskydd." Läs mer om fastigheten här.

2) Hallarödsvägen 22, Vä, Kristianstad: 1 750 000 kronor

Foto: Mårtensson Mäklare

"En villa med underbart fritt läge på landet, men ändå i anslutning till Vä! Villa med plats för familj och fin trädgårdsyta med både stort uterum för sommarfesterna & rund pool för skön avkylning heta sommardagar. Friliggande på tomten finns det dessutom ett stort garage med förvaringsytor samt intilliggande carport för 3 bilar med trädgårdsförråd/vedförråd." Läs mer om fastigheten här.

3) Bokvägen 31, Egna hem, Kristianstad: 3 895 000 kronor

Foto: Bjurfors

"Villan som är byggd 1919 och tillbyggd 1999 ligger på bästa läge mitt på Egna hem, Kristianstads mest centrala villakvarter. På Egna hem är man endast en kort promenad från Kristianstads centrum och affärer, CSK och Maxi stormarknad men också nära skolor, buss- och tågförbindelser och grönområdet Björket." Läs mer om fastigheten här.

4) Smedens väg 20, Balsby, Kristianstad: 2 595 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"På Smedens väg 20 hittas denna enplansvilla från 1985 – ett öppet och ljust boende med många fördelar. Hit flyttar den sociala familjen som gillar att bjuda hem vänner och familj och som vill bo på barnvänligt och lugnt läge. Interiört bjuder villan på en modern och öppen planlösning med trevliga sällskapsrum. Det öppna kombinerade kök- och allrummet är som gjort för fest och mingel, med en köksö att duka upp snacks och bubbel på." Läs mer om fastigheten här.

5) Majorsgatan 26, Kristianstad: 1 690 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"I denna enplansvilla möts du av ett charmigt och optimalt planerat hem med lättmöblerade rum. Vidare är detta ett socialt hus med öppen spis, fönster i flera väderstreck och stora sällskapsytor. Här kommer du in i en praktisk hall med hatthylla. Fortsätt in till ett socialt och yteffektivt kök med generösa arbetsytor, höga skåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har också ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och öppen spis samt två sovrum. Badrummet är praktiskt med toalett, dusch och handfat." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar