KLICKTOPPEN: Här är Kristianstads hetaste villor

Stort och vackert hus med äkta sjötomt är den mest klickade villan på Hemnet vecka 14.

delningar

1) Kalkbruksvägen 21-16, Balsby, Kristianstad: 9 950 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån.

"Stort och vackert på idylliska och fridfulla Kalkbruksvägen, på en av de få äkta sjötomter som finns runt sjön. Underbar utsikt över Balsberget, vackra promenadstråk, förskola, skola och båthamn i närområdet." Läs mer om fastigheten här.

2) Gruskullevägen 13, Degeberga, Kristianstad: 3 500 000 kronor

Foto: ERA Real Estate

"Arkitektritad 2-plans souterrängvilla. Trädgården är "engelsk" med många olika rum. Carport med plats för 2 bilar. Fantastiska fönsterpartier med utsikt över Degeberga backar. Soldäck och altan." Läs mer om fastigheten här.

3) Krunegårdsvägen 169, Fårabäck, Kristianstad: 2 695 000 kronor

Foto: Mårtensson Mäklare

"En fantastiskt välbyggd & totalrenoverad villa i New England stil med pool i lugna Fårabäck. Villan är totalt om/tillbyggd under åren 2004 - 2009, men även i år har det final fixats. Ett rejält tilltaget 1 1/2-plans hus i vinkel med både uterum, "American porch" (veranda) och fin uppvärmd utomhuspool." Läs mer om fastigheten här.

4) Sveagatan 10, Centrum/Östermalm, Kristianstad: 3 795 000 kronor

Foto: Husman Hagberg

"På bästa, centrala läge i Kristianstad ligger denna unika 60-talsvilla som inte bara har generösa ytor utan många bra och unika utrymmen. Villan som går i vinkel har nyrenoverat kök med härlig matplats, vardagsrum, entré med härlig rymd, tre sovrum med möjlighet till fyra, gästtoalett, två badrum varav ett med bastu, tvättstuga, gästrum samt pannrum och garage." Läs mer om fastigheten här.

5) Hammarspyntsvägen 77, Hammarslund, Kristianstad: 3 350 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"I äldre delen av Hammarslund, på lugn gata ligger denna charmiga villa med gott om plats för hela familjen. Villan är i två plan ursprungligen men har genom en tillbyggnad fått ytterligare två rum. Tillbyggnaden, som ligger en halvtrappa ner, har ett stort rum med öppen spis och vy mot trädgården." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar