KLART: Facebooks nya förändring är här – så funkar det

Nu finns den efterlängtade funktionen på din mobil.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Har du också råkat skicka ett meddelande till helt fel person? Eller ett meddelande som du direkt ångrar?

Facebook har nu lanserat en ny funktion som gör det möjligt att rädda situationen genom att ta bort sitt meddelande på Messenger.

Sedan tidigare har man kunnat ta bort meddelanden från Messenger från sin egen telefon, men mottagaren har fortfarande kunnat se meddelandet.

Nu har man alltså förändrat funktionen så att meddelandet även försvinner för mottagaren.

Men det finns ett hinder – du kan bara ta bort meddelandet inom tio minuter efter att det har skickats. Genom att hålla på meddelandet kommer du kunna välja att antingen ta bort meddelandet för "alla" eller endast för dig själv.

Skärmdumpar: Facebook Messenger.

Funktionen ska finnas tillgänglig för de senaste versionerna av Messenger för iOS och Android.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar