Laddar

KLART: Då öppnar modekedjan i Kristianstad

Nu är datumen satt för premiären då Lager 157 slår upp portarna i Kristianstad.

delningar

Tidigare i vår avslöjade klädbutiken Lager 157 att de ska etablera sig i Kristianstad. De tar över den lokal som Sova har haft på handelsområdet i Härlöv och som nu har genomgått en renovering.

Nu är det även klart vilket datum som butiken kommer att ha premiär. Det blir på torsdagen den 24 maj som de öppnar portarna i Kristianstad. Det blir deras första butik i östra delen av Skåne.

– Vi ser att Kristianstad har en bra placering för att stärka oss i skåneregionen. När vi fann lokalen på Härlövs handelsområde så bestämde vi oss att etablera. Härlöv som handelsplats ligger i linje med vad vi står för, har Mattias Wik, marknadsansvarig för Lager 157, tidigare sagt till 24kristianstad.se

Under premiäröppningen lovar butiken att det blir happenings, tävlingar, musik samt servering av korv med bröd. Kedjan finns sedan tidigare på ett 20-tal orter och har vuxit kraftigt sedan starten.

– Vi började ursprungligen med jeans och basplagg. Målet är att förenkla modebranschen med kläder till en rolig peng där man känner sig bekväm. Vi köper in i stora volymer och med konceptet ”vi delar” hålls priserna nere, har Mattias Wik tidigare sagt.

Tidigare under våren arrangerades en audition där personal intervjuades till anställning i butiken. Du kan läsa mer om den här.

Relaterade artiklar