KLART: Allsvensk spelare till KIK

Nu är han klar för Kristianstads IK.

delningar

Victor Löfstedt har skrivit ett två års kontrakt med Kristianstads IK. Victor kommer närmast från Oskarshamn i Allsvenskan där han under förra säsongen gjorde 23 poäng.

– Kristianstads IK känns som en klubb som satsar framåt och som siktar högt. Jag har upplevt all kontakt med klubben som proffsig samtidigt som upplägget och helhetslösningen passade mig och min familj väldigt bra.  Jag ser mycket fram emot att säsongen ska dra igång och jag tror att vi har bra chans att ta oss långt. Sen är det klart att det är mycket som ska stämma och fungera men jag är övertygad om att det är möjligt, säger han, i ett inlägg på klubbens hemsida.

Sportchefen Micke Gath säger att de är mycket nöjda med valet att skriva ett två årigt kontrakt. Det visar att de verkligen vill att Victor ska vara en del av laget och deras gemensamma resa.

– Victor är en producerande och kreativ spelare som gjort det mycket bra i allsvenskan under några säsonger, han har potential att vara en toppspelare i vår liga. Victor kommer att bli en viktig bricka i vår redan starka forwardsuppsättning och bidra med både rutin och kreativitet, avslutar Micke Gath.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar