Laddar

KIK-spelarens hälsning inför toppmötet

De håller till i toppen av tabellen – och matcherna har vuxit ut till något som liknar ett hatmöte. Nu skickar Viktor Holmqvist en hälsning till fansen.

delningar

Efter en veckas uppehåll är det dags för en ny holmgång för Kristianstads IK. Topplaget Nybro Vikings kommer på besök, ett lag som bland annat innehar förre KIK-spelarna Kim Runermark och Markus Palmberg.

– Det kommer bli en bra match. Nybro har alltid varit matcher med heta känslor och det har stått mycket på spel. Det är två lag som vill väldigt mycket och oftast legat i toppen av tabellen. Det är alltid prestige att möta Nybro, säger KIK-spelaren Viktor Holmqvist.

Det är en viktig match… – Matchen i sig är jätteviktigt. Vi vill jättegärna vinna och inte hamna i någon streckstrid. Vi går för att vinna resten av matcherna.

Holmqvist själv har blandat och gett efter att han missat de fyra första matchen av grundserien.

– Jag missade ju totalt sex matcher och i en sådan fas är det klart att man får en bit tillbaka. Men jag gnuggar på varje dag. Jag ska vara en energispelare, men jag hoppas att jag kan peta in lite puckar också, säger han.

Till sist vill ”Honken” skicka en hälsning till supportrarna inför eftermiddagens tillställning.

– Jag hoppas att vi kan sluta upp och köra tillsammans. Tillsammans är vi bra.

Hockeyettan Kristianstads IK–Nybro Vikings 15.00 Kristianstads Ishall Läget i laget: Jonas Halvarsson och Roger Ohlsson saknas alltjämt i KIK-lägret. Joel Gistedt vaktar kassen. Tabellen: Här.

 

 

Relaterade artiklar