Laddar

KIK lånar in SHL-meriterad forward

KIK lånar in en forward till morgondagens match mot Kumla. "Han kommer troligen att finnas med fram till den 15 februari", säger sportchefen Joakim Johansson.

delningar

KIK dras med flera skador på forwardssidan inför matchen mot Kumla. Det gör att sportchefen Joakim Johansson agerar. Från och med i dag är därför Malmö Redhawks J20-forward Oliver Olsson i träning med KIK. 18-åringen har meriter från de svenska juniorlandslagen och har dessutom noterats för tre SHL-matcher

– Det beror på en del skador och sjukdomar. Han kommer troligen finnas med fram till den 15 februari. Oliver går att nyttja som både center och ytterforward. Han har gått bra i J20 och det ska bli intressant att följa honom, säger Joakim Johansson.

Under onsdagen kommer Fredrik Hetta att röntgas vilket betyder att han missar matchen. Utöver det saknas troligen Herman Hansson samt Malte Sjögren som dras med en halsinfektion. Fredrik Hansson och Mikael Larsson ska inom den närmsta tiden bli pappor och kan komma att missa någon match framöver.

– Man får ha många bollar i luften nu. Men det är inget som stör, säger Joakim Johansson.

 

Relaterade artiklar