Laddar

Kedjan i centrala Kristianstad ska säljas

Nu söker de en ny ägare till kedjan i centrala Kristianstad. "Ägarna vill utveckla sin andra verksamhet", säger verksamhetens etableringsansvarige.

delningar

I mars 2015 öppnade Naked Juicebar i Kristianstad i samband med att etapp nummer två öppnades i Galleria Boulevard. Verksamheten med en hörnplacering mitt i gallerian är inriktad på att sälja färska juicer och smoothies, shots, enklare luncher och naturliga snacks. Nu söker de en ny ägare som vill ta över verksamheten och driva den vidare.

– De nuvarande ägarna har drivit Naked Juicebar med stor framgång, men nu vill de fokusera mer på att utveckla sin andra verksamhet, säger Cornelia Bogdon, franchise- och etableringsansvarig på Naked Juicebar AB.

Nyligen har de lagt ut en annons på Blocket, där de söker efter en driftig entreprenör. I annonsen lyfter de fram att juicebaren har ett mycket bra läge och att det finns goda möjligheter. Bara under förra året hade gallerian cirka sex miljoner besökare.

– Planen är att hitta en ny franchisetagare. Vi ordnar med utbildning inom kedjan, men det krävs att man tror på konceptet. Vi söker en person som vill jobba i den egna verksamheten. Det behöver inte vara någon som drivit företag tidigare, säger Cornelia Bogdon.

Hur ser du på möjligheterna att hitta en ny ägare? – Jag tror att det kommer gå bra, även om det kan ta tid. Det brukar ta mellan sex och tolv månader innan man har affären klar och gör ett ägarbyte. Kunderna i Kristianstad har gett oss ett gott bemötande, säger Cornelia Bogdon.

Totalt ingår det 26 stycken Naked Juicebar i kedjan i dagsläget. De är uteslutande belägna i gallerior.

Relaterade artiklar