Laddar

KDFF förlänger med forward: ”Fantastiskt”

Forwarden har förlängt kontraktet med Kristianstads DFF. ”Det är fantastiskt för oss”, säger tränaren Elísabet Gunnarsdóttir.

delningar

De senaste dagarna har kontraktsförlängningarna duggat tätt för Kristianstads DFF. När Damallsvenskan nu är färdigspelad står det klart att ännu en kontraktsförlängning är i hamn.

Forwarden Amanda Edgren, 24, har nämligen skrivit på ett nytt kontrakt över säsongen 2018.

– Det är fantastiskt för oss att Amanda har förlängt sitt avtal med oss. Hon har haft en uppåtgående utvecklingskurva under sina år hos oss i KDFF och har uppnått en nivå som en damallsvensk spelare av hög klass. Amanda kommer vara viktig för oss även under 2018 med sina kreativa anfallsvapen, säger KDFF-tränaren Elísabet Gunnarsdóttir i ett pressmeddelande.

Den gångna säsongen stod Amanda Edgren för sex mål, vilket räckte för att kamma hem den interna skytteligan.

– Amanda är en spelare som tagit många kliv i sin utveckling hos oss och är numera en damallsvensk spelare av hög nivå. Jag är inte förvånad om landslagsledningen redan har ögonen på henne. Amanda är viktig för KDFF även utanför planen, då hon återigen kommer vara projektledare för vårt Kids in Motion, säger sportchefen Henrik Nygren.

I förra veckan meddelade Kristianstads DFF att de även förlängt kontrakten med Becky Edwards, Tine Schryvers, Mia Carlsson och Sif Atladóttir.

Relaterade artiklar