Laddar

Känd butikskedja etableras i C4 Shopping

Nyligen bekräftade ytterligare en känd butikskedja att de kommer öppna i C4 Shopping.

delningar

När den nya gallerian i Hammar öppnar år 2018 kommer där åtminstone att finnas en butik för den yngre målgruppen. BR Leksaker har nyligen bekräftat för 24kristianstad.se att de kommer öppna en butik i den nya shoppingcentrat. Det enligt försäljningsdirektören Jan Nyberg.

Leksaksföretaget ägs av koncernen Top-Toy som även äger Toys´R Us. Med 250 butiker i hela Norden och över 1 000 anställda inom BR har bolaget beslutat sig för att fortsätta växa.

Ett flertal nya butiker har öppnats varje år, men samtidigt har också flera BR-butiker lagts ner. I gallerian Igor (Västerås) stängde de butiken i december år 2016. Tre år tidigare hade de stängt ner butiken i Tegnérgallerian i Växjö. I båda fallen var det för få kunder som gjorde att ekonomin inte gick ihop. År 2015 valde de dock att åter öppna i den nyare gallerian Grand Samarkand i Växjö.

24kristianstad.se har sökt Jan Nyberg för fler kommentarer kring etableringen. Det framgår inte ifall butiken i centrala Kristianstad, vid Lilla torg, kommer att påverkas.

Relaterade artiklar