Laddar

Släpper biljetter till populära turnén

Stjärnkomikern har gjort succé med sin show. Nu kommer han dessutom till Kristianstad. I dag släpps biljetterna.

delningar

David Batra har gjort succé med sin föreställning ”Elefanten i rummet”, som handlar om hur det är vara gift med den före detta partiledaren för Moderaterna, Anna Kinberg Batra. Efter hennes avgång har han lovat att lägga in nya skämt om just den händelsen.

Stjärnkomikern är på turné och härnäst kommer det att genomföras ett flertal framträdande i Stockholm. Den 6 oktober tar han sig dock ner till Skåne och Hässleholms kulturhus. Även i Ystad och Lund finns det flera stopp inplanerade. Biljetter säljer som smör i solsken och många av framträdanden är redan slutsålda.

Nu finns det dock en chans för Kristianstadsborna att se David Batra på nära håll. I dag släpptes nämligen biljetterna till David Batras show i Kristianstads Arena den 17 februari. Det avslöjades på komikers Facebooksida under tidsdagen.

Även Helsingborg och Malmö kommer att besökas av David Batra, den 21 och 28 april. Det återstår nu bara att se hur komikern från Lund står sig i konkurrens med sin tidigare vapendragare Johan Glans. Hans senaste show sålde ut arenan fyra gånger om.

Relaterade artiklar