Här är artisterna i Melodifestivalen som kommer till Kristianstad

Nu är hela startfältet klart för Andra Chansen i Kristianstad. Här är artisterna som kommer till stan.

delningar

I kväll avgjordes den sista deltävlingen i Melodifestivalen i Örnsköldsvik. Flera miljoner har följt tävlingen under de senaste veckorna och nu är finalisterna utsedda efter att svenska folket har röstat. I kväll var det Rolandz och Mariette som gick vidare direkt till finalen den 10 mars i Friends Arena.

Åtta av låtarna och artisterna kommer dock att få ta omvägen via Andra Chansen på väg till finalen. Det innebär att de i nästa vecka ska uppträda i Kristianstad Arena. Redan på torsdag klockan 18.00 finns chansen att möta dem när röda mattan rullas ut på Stora Torg.

Sedan tidigare har Renaida med låten All the Feels samt Sigrid Bernson med låten Patrick Swayze gått vidare till Andra Chansen. Även Mimi Werner med låten Songburning och Margaret med låten In my Cabana, är sedan tidigare klara för tävlingen i Kristianstad.

Under den tredje deltävlingen blev det klart att Moncho med Cuba Libre och Mendez med Everyday kommer till Andra Chansen. I kväll blev hela startfältet komplett.

De sista två som gick vidare till Melodifestivalen i Kristianstad är Olivia Eliasson med låten Never Learn  och Felix Sandman med låten Every Single Day.

Vilka ser du mest fram emot att möta?

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar