Julig show med rock'n'roll har sålt slut

The Refreshments. Joakim Arnell, Mats Forsberg, Johan Blohm, Jonas Göransson. Foto: Pressbild.

På fredag blir det julshow i Kristianstad med rock´n´roll

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

På fredag kommer The Refreshments & Nisse Hellberg till Kulturkvarteret. För sextonde året i rad bjuder de på en julkonsert i rock n'rollens-tecken. Den går under namnet Rock´n´roll X-mas – döpt efter deras storsäljande julalbum år 2003. Redan nu har konserten blivit en succé då biljetterna sålt slut i Kristianstad.

The Refreshments bildades år 1989 i Gävle och har sedan dess gett ut ett flertal album. Musiken är till stor del inspirerad från rockmusiken under 1950- och 1960-talet. Jerry Lee Lewis är en av idolerna.

En låtarna framförd av Johan Blohm har fått över 15 miljoner visningar på Youtube (se klippet nedan). På konserten blir det nu en blandning av jul och rock´n´roll.

– Joakim (Arnell) har skrivit några riktigt bra jullåtar, ”I'm the real Santa” är en personlig favorit. Så ja, det blir mycket jul. Men det får inte bli för mycket, inte för många tomtar, säger Johan Blohm till Kristianstadsbladet.

Med på turnén detta år är Nisse Hellberg, kanske mest känd från gruppen Wilmer X. I somras firade bandet 40 år genom att ge sig ut på turné. Julkonserten kommer också att backas upp med blåsarna i The X-Mas Horns.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar