Laddar

IFK-tränaren sågar laget: ”Ser uppgivet ut”

Ola Lindgren saknar energin hos spelarna.

delningar

IFK Kristianstad föll ihop i den andra halvleken och föll med 31-26 hemma mot storlaget Nantes i Champions League.

Efteråt var IFK:s tränare Ola Lindgren missnöjd.

– Vi hade våra möjligheter men kom inte upp i den nivå vi behöver för att vinna, de var för bra. Det var den tredje matchen på fem dagar och jag såg inte trycket hos spelarna i dag, säger IFK Kristianstads tränare Ola Lindgren efter matchen och fortsätter.

– Jag tycker det ser lite uppgivet ut, jag saknar liksom den här glöden och viljan, säger Lindgren.

Hur mycket påverkade det tuffa spelschemat er i dag? – Det är svårt att säga, men det är inte problemet i dag. Man får kräma ur sig i en sån här match. Men våra prestationer har varit för dåliga helt enkelt. Vi når inte alls upp i dag – jag är väldigt besviken, fortsätter Lindgren.

Vad är det som saknas för er nu? – Det är mycket. Vi har inte tillräckligt med tryck och det är en hel del prestationer i dag som inte når upp i den nivån som krävs.

Men chansen finns fortfarande för IFK att ta sig vidare i Champions League, även om Lindgren tonar ner chanserna.

– Jag tittar inte så mycket på det. Det kommer krävas poäng och du kan ju räkna ut var vi ska kunna hämta dem. Barca, Rhein-Neckar och Zagreb, det är ju inte så att vi bara åker dit å hämtar poäng. Vi hade behövt poäng i dag men det är ju bara att ta det härifrån.

Champions League IFK Kristianstad – Nantes: 26-31 (13-14) Målen IFK: Olafur Gudmundsson 9, Viktor Hallén 5, Tim Sörensen 4, Albin Lagergren 3, Stig Tore Moen Nilsen 2, Philip Henningsson, Gunnar Steinn Jonsson, Mario Lipovac. Arena: Kristianstad Arena.

Relaterade artiklar