Humorkvartett kända från YouTube besöker Kristianstad

Skärmdump från en av DEO:s musikvideos.

På söndagen blir det humorshow i Kristianstad då kvaretettet Deo kommer hit.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Sångkvartetten Deo från Göteborg har gjort sig kända genom sina humoristiska filmer på Youtube. Där sjunger de A cappella om allt från varuhuset Ullared till Petter Northug och lånekarusellen. På söndagen kommer de att ha show på Kulturkvarteret i Kristianstad.

–Det är kul att vi äntligen har möjlighet att göra en konsert i Kristianstad. Vi är glada för den inbjudan, säger Anders Svensson, en av Deos medlemmar.

Kvartetten bildades då de pluggade tillsammans på Chalmers och sedan dess har de fortsatt med musik vid sidan av sina arbeten. Gruppen har nu funnits i tio och har gjort succé. De framför allt från svängig barbershop och mysiga visor till ordpepprade slagdängor.

– Vi har alla haft en kärlek till musiken. Det började med att vi vann en tävling och sedan har vi bara fortsatt. Den senaste tiden har vi lagt ner mycket tid på att göra musikvideos, de har blivit populära. Vi tar ofta befintliga låtar och gör om till våra egna, säger Anders Svensson.

Arrangör för showen är Dan Härlin. Biljetterna säljs på Kulturkvarteret. DEO består Johannes Palm, Anders Svensson, Karl Landin och Peter Håkansson Torring.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar