Här är Kristianstadsföretagen som blev årets gaseller

På en näringslivsgala under måndagen prisades några av årets gasellföretag. Här är de bolag i Kristianstad som nått upp till kriterierna.

delningar

På måndagen arrangerades Dagens Industri:s gasellgala i Malmö, där de mest snabbväxande företag skulle hyllas. Restaurang Online blev årets vinnare i Skåne efter att ha vuxit med närmare 2 500 procent på bara fyra år. Företagets koncept är att leverera restaurangmat till dörren genom beställningar på nätet.

Flera företag i Kristianstad har också nått upp till de tuffa kriterierna som det innebär att bli en gasell. Bland annat måste omsättningen överstiga 10 miljoner kronor, de måste har fördubblat sin omsättning under en viss period och måste ha minst tio anställda.

Wikan Personal är ett av de företag som uppfyllt kraven. För deras Kristianstadsavdelning har omsättning har nära på fördubblats mellan åren 2014 och 2016. Antalet anställda har vuxit i samma takt och hela tiden har de gått med vinst.

Bondens Skafferi, Mårtensson consulting, JFK, Jonas Folkesson Klimatservice, Behavior and Brain AB, Trendum.se och AVT Åhus är de övriga företag som har lyckats att bli gasellföretag.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar