Laddar

Här är kedjans planer för C4 Shopping

Till hösten ska butikskedjan etablera sig på C4 Shopping. Här ger de besked om butiken i stan och varför de valt att expandera.

delningar

Bara ett par dagar innan julafton avslöjades det att flera nya butiker, restauranger och kaféer är klara för etablering på köpcentrat C4 Shopping i Kristianstad. Den 35 000 kvadratmeter stora gallerian i Hammar kommer att stå klar för invigning under nästa höst, men redan nu är 80 procent av ytan uthyrd.

Några av de nya verksamheter som nyligen tecknat avtal finns redan i staden. Exempelvis Stadium, Gerdas Te och Kaffehandel och Kjell och Company. Nu väljer de att expandera sig verksamheter till det nya köpcentrat.

– Vi vill vara där kunderna är och rör sig, C4 tror vi kommer att etablera sig som en bra handelsplats. Fördelen för kunden med butik i ett köpcentra kan vara bra parkeringsmöjligheter och mindre påverkan av väder. Det kan som bekant vara rätt taskigt väder i Sverige under den mörka årstiden, säger Joel Rönneman, försäljning- och marknadschef för Kjell och Company.

Kedjan ”Kjell & Co” består i dagsläget av ett 100-tal butiker i Sverige och Norge. Den startades år 1988 av Marcus Dahnelius, hans två bröder och pappa Kjell. Sedan många år tillbaka finns en butik i centrala Kristianstad. Konceptet är främst att sälja tillbehör av till hemelektronik.

–  Det som särskiljer Kjell och Company är gedigen kunskap kring produkterna och tekniken vi säljer. Det i kombination med god kundservice i det personliga mötet, säger Joel Rönneman.

Deras butik på C4 Shopping kommer att bli cirka 220 kvadratmeter stor. Trots den lilla ytan ska hela butikssortimentet finnas tillgängligt. Cirka 9 000 artiklar ska finnas redo att levereras.

Kommer butiken i stan att finnas kvar? – Ja, butiken är av våra kunder otroligt uppskattad. Med läget på Västra storgatan ligger den på en plats där många rör sig i vardagen, säger Joel Rönneman.

Relaterade artiklar