Laddar

Här är helgens alla evenemang

Beachhandbollen avslutas, det bjud på musik och föreläsningar. Här är helgens alla evenemang i Kristianstad med omnejd.

delningar

FREDAG Musik: Livemusik på Pråmen i Åhus med start klockan 20.00. Dirty Harriets spelar rock och covers. Beachhandboll: Pågår under hela fredagen. Klockan 19.00 är det after beach och klockan 21.30 spelas de sista elitmatcherna.

LÖRDAG Beachhandboll: Sista dagen för beachhandbollen vid evenemangstranden i Åhus. Klockan 09.00 är det matchstart. Stefan Lövgren blir intervjuad klockan 13.30. Elitfinalerna i dam- och herrklassen avgörs klockan 21.30. Nattklubb/Arenan: Martin & Martins nattklubb på arenan. Dj Andrew Dee spelar inne i Kristianstad arena och på uteserveringen kommer Dj DanThe Man att spela. Nattklubb/Bånken: På Bånken är det nattklubb med bandet ”Gul front” inomhus och utomhus spelar DJ Joker Inc. Utställning: Badliv heter en utställning som sedan den 21 juli visas på Åhus Museum. Öppet både lördag och söndag. De har samlat foton och föremål från de senaste 100 åren. Visning hos Absolut: Under hela sommaren är det visningar på The Absolut Company Experience Center i Åhus. Det är 18-årsgräns om man inte har sin målsman med sig. I dag klockan 10.00 och 14.00 på svenska. Bamseutställning: På regionmuséet Kristianstad pågår utställningen ”Bamse och Dundermysteriet”. Öppet både lördag och söndag. Där finns också utställningen ”Vinnare och förlorare i svensk natur”. Utställning: På Järnvägsmuseet i Kristianstad visas utställningen ”Från stad och betong till bad och tång”. Både lördag och söndag 11-16. Föreläsning: Frukostföredrag med Ulrika Rogland, målsägarbiträde för brottsoffer och tidigare åklagare med särskilt fokus på brott mot kvinnor och barn. Gratis att lyssna på. Vid Borgruinen i Åhus, klockan 09.00. Musik: Livemusik på restaurang Pråmen i Åhus med Thomas Tillberg och Magnus Persson från klockan 20.00.

SÖNDAG Öppen borg: På Lillö i Kristianstad visas den medeltida borgruinen upp. Öppet klockan 11.30-15.00. Musik: Duo Z bjuder på duetter och solostycken av Telemann, Mozart och Debussy blandat med pärlor ur den svenska folkmusikskatten. Konserterna är gratis och ges utomhus vid Naturum vattenriket. Klockan 15-17.

Relaterade artiklar