Laddar

Här är det senaste om restaurang-rånet

I tisdags rånades en restaurang i Kristianstad. Gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Så här arbetar polisens med utredningen.

delningar

Det var på tisdagskvällen klockan 21.25 som Gamlegårdens grekiska restaurang utsattes för ett rån. Tre maskerade gärningsmän tog sig in i lokalen, där de hotade med kniv- och vapenliknande föremål. Efter att ha fått med sig en okänd summa kontanter, försvann de från restaurangen och ut mot ett bostadsområde.

Polisens tekniker var på plats dagen efter och tog bland annat med sig filmen från en övervakningskamera. De har också hållit förhör med vittnen. Ingen person är ännu gripen.

– Vi jobbar mer med inre nu, med att få fram analyser från den tekniska undersökningen. Vi undersöker vad det har varit för typ av rörelser i området, säger Tommy Börjesson, som leder utredningen.

Finns det någon misstänkt? – Nej, det finns inte just nu.

Det senaste rånet var ett av två som skett under bara en veckas tid. På lördagen den 21 oktober rånades två av personalen på kontanter i samband med stängning. Polisen misstänker att det kan ha varit samma gärningsmän.

Relaterade artiklar