Laddar

Här är butikerna som Kristianstadsborna vill ha på C4 Shopping

Nyligen har det avslöjats vilka 40 butiker och restauranger som hittills har tecknat kontrakt med det nya köpcentrat C4 Shopping. Här är vad Kristianstadsborna önskar sig när bygget står klart.

delningar

År 2018 ska det 35 000 kvadratmeter stora C4 Shopping stå klart i Hammar, Kristianstad. Hittills har cirka 40 butiker och restauranger tecknat kontrakt. 24kristianstad.se har undersökt vilka fler verksamheter som Kristianstadsborna vill ha i det nya köpcentrat. Detta är vad de önskar sig.

 

Emma Wimmersjö, 17 år, Kristianstad. Sephora hade varit bra, det är en sminkbutik. En butik som säljer motorcykelkläder hade jag också gillat. Jag ska ta MC-körkort nästa år.

 

 

Kristoffer Schröder, 32 år, Kristianstad. – Jag hade velat ha Teknikmagasinet. I gallerian här i stan är det mest kläder. En kaffebutik hade också varit helt okej, lik Gerdas kaffe.

 

 

Maria Andersson, Bromölla. – Jensens Böfhus hade jag velat ha, det behövs lite mer grillställen. Men jag ser mest emot att City Gross ska öppna.

 

 

Mats Svensson, 59 år från Kristianstad. – Jag vill egentligen inte att de ska öppna alls. Jag tror att det kommer vara spiken i kistan för Kristianstad.

 

 

Aldina Karat Halilovic, 29 år från Kristianstad. – New Yorker har bra kläder, de är snygga med hög kvalitet. De finns i Malmö, men inte här. Zara hade också varit bra.

 

 

Alice Scholin, 16 år och Ellen Melber, 17 år från Kristianstad. – Zara vill vi ha, de har kläder både för killar och tjejer. Det är snygga kläder och även accessoarer. De finns i varje stad, men inte här. Mango hade också varit bra, det är klädbutik.

 

Även i kommentarsfält på 24Kristianstads Facebook-sida har många passat på att vädra sin åsikt och framfört vilka butiker de vill se inne i C4 Shopping. Vad gäller modebutiker är det många som vill se New Yorker i köpcentrumet – men även Zara och Lager 157 råder det stor efterfrågan på hos Kristianstadsborna.

Inredningsbutiken Lagerhaus och Systembolaget är även de två kedjor som många framför en önskan om att se i C4 Shopping. Vad gäller Systembolaget står det dock klart att det inte blir någon etablering i köpcentrumet.

”Vår etableringsavdelning låter hälsa att vi inte har några planer på fler butiker i Kristianstad och vi ska inte ha någon butik i C4 Shopping”, har Matilda Dannetun, pressekreterare på Systembolaget, tidigare skrivit till 24Kristianstad.

Relaterade artiklar