Laddar

Här är bästa pizzerian – enligt kunderna

Nu har Kristianstads bästa pizzeria utsetts.

delningar

Varje år sammanställer mattjänsten Onlinepizza de bästa pizzeriorna runt om i landet. Någonting som görs utifrån kundomdömen och beställningar hos de pizzerior som är uppkopplade till tjänsten.

När användarna av tjänsten sagt sitt står det klart att Pizzeria Di Melki på Österäng var Kristianstads bästa pizzeria 2017.

– Vi är jätteglada och känner att det är ett bevis på att allt vårt hårda arbete har gett resultat. Det är ett bevis på att det går bra, säger Cynthia Melki, anställd på pizzerian och svägerska till ägaren Danyal Melki.

Vad tror du det är som gör att era pizzor är så populära? – Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bra service och mat med bra kvalité. Det är alltid vårt mål och nu har vi fått bevisat att det är så.

Vad betyder det att utses till Kristianstads bästa pizzeria? – Det betyder jättemycket. Vi är jätteglada och Danyal är överlycklig. Kristianstad är ändå ett stort område med många pizzerior och restauranger. Så man är jätteglad över att veta att man blev bästa pizzerian i Kristianstad.

Av pizzeriorna i Kristianstad är det elva stycken som är anslutna till Onlinepizza, och således gjorde upp om utmärkelsen från företaget.

Fotnot: Onlinepizza utser städernas bästa pizzerior utifrån data och algoritmer som samlas in under året. Där ingår popularitetsranking, försäljningsstatistik, kundomdömen och betyg samt restaurangens snittleveranstid i förhållande till utkörningsbetyg.

Relaterade artiklar