Hallén om landslagskallelsen: ”Ska bli kul”

IFK Kristianstad-spelaren är uttagen i ligalandslaget.

delningar

I veckan togs landslagstrupperna för såväl senior- som ligalandslaget ut. Bland spelarna som fick plats i ligalandslaget, som har tre träningar i Malmö framför sig, fanns IFK Kristianstads vänstersexa Viktor Hallén.

– Det är klart att det är kul att få vara med där, säger Hallén.

Var det någonting du trodde på? – Nej det är ingenting jag går och tänker på. Utan det är fokus på Kristianstad och göra jobbet här. Sen får det komma ifall det är aktuellt.

Hur ska det bli att åka ner till Malmö nu då? – Åker dit och ska göra några träningar. Det ska bli kul. Kul att få åka dit och känna lite på det.

Medan landslagskallelsen var ett glädjebesked för Viktor Hallén avslutades veckan desto tyngre, då IFK Kristianstad på lördagskvällen blev överkörda av Rhein-Neckar Löwen i Champions League.

– Det är dåligt att vi inte kan prestera mer på hemmaplan. Att falla igenom såhär är aldrig okej, säger Hallén efter matchen.

Vad är det som gör att det blir så då? – Nej, jag vet inte om vi är osäkra på varann eller osäkra överlag. Jag tror alla får kolla sig själv – vad man håller på med. Det här är inte det vi bestämt att vi ska göra.

Samlingen med ligalandslaget sker 23-24 oktober.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar