Laddar

Gratis stand up-kväll blev en succé – i kväll kommer nya komiker till Kristianstad

Premiären av stand up på Kongen blev succé. I kväll kommer nya komiker till Kristianstad.

delningar

Den 16 oktober var det premiär för ett nytt koncept i Kristianstad, då Joel Andersson bjöd in till gratis stand up på pub och restaurang Kongen i Kristianstad. Det blev direkt en succé.

– Det var över förväntan. Komikerna var mycket nöjda. De tyckte att det var bra förberett och vill gärna komma tillbaka. Det var mycket folk och roligt från början till slut. Det blev väldigt lyckat, säger Joel Andersson.

I kväll kommer fortsättningen, då nästa stand up-kväll arrangeras med start klockan 19.00. Även denna gång kommer det att vara gratis att besöka komedi-kvällen.

– Vi kommer att bjuda på sex komiker som kommer att köra 10-15 minuter var. Den som var mest populär under premiären kommer vi att öppna med. Det kommer också en tv-kändis dit som har varit med i Släng dig i brunnen (som gjorts i ny tappning och visas på SVT), säger Joel Andersson.

Hur ser förväntningarna ut inför kvällen? – Vi hoppas att det kommer mycket folk. Ifall intresset håller i sig vill vi kunna göra det här en gång per månad.

Relaterade artiklar