Laddar

Glädje i IFK – när Lindgren kommer tillbaka

Efter fem matcher utan Ola Lindgren är huvudtränaren med största sannolikhet tillbaka på tränarbänken på lördag. ”Ola behövs i gänget”, säger Lasse Olsson.

delningar

Efter slutsignalen mot Redbergslids IK var det bara drygt sex timmar till att IFK Kristianstad skulle ses vid Kristianstad Arena igen, för en bussfärd till Kastrup och därefter flyg till Frankrike. På lördag väntar nämligen Champions League-mötet med Nantes. En match där Ola Lindgren åter ser ut att vara tillbaka – efter att ha varit sjukskriven i fem matcher.

– Det vet vi klockan tre i natt men det är absolut planen. Jag kan säga att ingen är gladare för det än jag. För Ola behövs i gänget och han betyder väldigt mycket. Så det ska bli jättekul att han förmodligen är tillbaks, sa assisterande tränare Lasse Olsson, som lett laget i Lindgrens frånvaro, och betonade att allt kan hända.

Även storstjärnan Albin Lagergren ser framemot att åter ha Ola Lindgren på tränarbänken.

– Ola är en fantastiskt bra coach som är väldigt bra på små detaljer under matcher och kan ändra lite. Det blir ju bra. Vi har fått ta mycket större ansvar nu, vi spelare, och jag tycker det blir bättre och bättre, sa Lagergren.

Mötet mellan HBC Nantes och IFK Kristianstad spelas klockan 17:30 på lördagseftermiddagen.

Relaterade artiklar