Laddar

Gårdsförsäljning fortsätter dra ut på tiden

Bunkerläkarens gård är fortsatt till salu – och ännu har inget besked gällande maskinhallen kommit. ”Det står helt stilla”, säger mäklaren Rune Johansson.

delningar

I december las bunkerläkarens gård ut till försäljning av Mäklarhuset i Kristianstad. Intresset för gården har också varit stort och på en visning i januari meddelade den ansvarige mäklaren Rune Johansson att det finns gott om intressenter. Sedan dess har det dock inte hänt någonting – med anledning av att maskinhallen, där kvinnan hölls fången, fortsatt är avspärrad.

– Det står helt stilla. Jag väntar besked härifrån åklagare och har inte fått det alls, säger Rune Johansson, mäklare vid Mäklarhuset i Kristianstad.

När väntas du få besked? – Jag vet inte. Jag har inga förhoppningar, för i januari sa han att jag skulle få ett besked i slutet av januari och jag har fortfarande inte fått något. Han har tydligen släppt det här med att hemställa till tingsrätten om att byggnaden skulle förverkas. Men det är just avspärrningen. Det är ju fortfarande avspärrat och jag väntar på huruvida den ska släppas, säger Rune Johansson och utvecklar gällande hemställan till tingsrätten:

– Han antydde det, att han tydligen inte ska göra någon hemställan till tingrätten. Om att byggnaden, då själva maskinhallen, ska förverkas. Det verkar som att han har släppt den tanken. Utan den ska få vara kvar. Men jag vet inte definitivt där. Jag är inte så säker på att han själv vet det heller.

Intresset för gården har påverkats på grund av att det är så utdraget gällande maskinhallen – men Rune Johansson menar att flera intressenter är beredda att fortsätta vänta.

– Ja, det har det men nu är ju de allra flesta intresserade av maskinhallen. De är beredda att vänta på ett besked så att de kan komma in och se innan de bestämmer sig.

Relaterade artiklar