Laddar

Franchisekedjan ska öppna i centrala Kristianstad

Det populära kaféet i Kristianstad har nu stängt tillfälligt och ska flytta. En ny franchisekedja tar över lokalerna.

delningar

I söndags var sista dagen som House of Bagels hade öppet i centrala Kristianstad. Verksamheten har beslutat sig för att flytta till Västra Storgatan, där de kommer att öppna med nytt koncept och under ett nytt namn. Det preliminära datumet då de slår upp portarna är i början av juni.

De gamla lokalerna vid hörnan av Östra Boulevarden och Cardellsgatan kommer att tas över av en ny franchisekedja. Byggarbetare var under torsdagen på plats för att ställa i ordning inför öppningen. 7-Eleven Deli heter det nya matställe som ska flytta in.

– Vår analys är att kundkretsen i som rör sig i Kristianstads aktiva citykärna har det behov som konceptet erbjuder; bra och fräsch mat eller fika som avnjuts på plats eller ”on the go”, har marknadschefen Amanda Mompalao de Piro, tidigare sagt till 24kristianstad.se

Konceptet är en satsning som 7-Eleven nu gör. Det blir både lunchställe och kafé där de ska sälja lavazzakaffe, sallader och nymixade juicer.  Ombyggnaden av lokalen kommer att ta ungefär en vecka. Det innebär att 7-Eleven Deli beräknas ha premiär i mitten av maj.

Relaterade artiklar