Laddar

Flera fall av misshandel i Kristianstad

Ett flertal fall av misshandel inträffade i Kristianstad på tisdagen.

delningar

På tisdagen mottog polisen flera anmälningar rörande misshandel i Kristianstad.

Strax efter klockan 8 på tisdagsmorgonen inträffade en misshandel mot en minderårig flicka i Kristianstad. En polispatrull kallades till adressen sedan en minderårig pojke knuffat flickan så att hon trillat och slagit sig.

– Han har även hotat henne att om hon kontaktar polisen så kommer det gå illa, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, pressinformatör vid polisen.

Killen som pekats ut bakom knuffen är nu misstänkt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Vid 17-tiden på eftermiddagen anmälde två kvinnor i 35- respektive 40-årsåldern varandra för försök till misshandel. Ett större bråk med flera inblandande personer bröt då ut utanför Kulturkvarteret. De två kvinnorna skrek på varandra och kvinnan i 35-årsåldern uppger att kvinnan i 40-årsåldern kastat en flaska mot henne utan att träffa.

– Det var en hög ljudnivå och en hög berusningsnivå, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

En motanmälan har gjorts av kvinnan i 40-årsåldern, där framkommer det dock inte på vilket sätt hon misshandlats eller blivit utsatt för försök till misshandel.

Även en minderårig pojke har gjort en anmälan rörande misshandel, efter det stora bråk som bröt ut utanför Tivolibadet vid 14-tiden på tisdagen. I nuläget är det dock oklart vad som hänt.

Relaterade artiklar