Laddar

EXTRA: Man knivskuren i bråk – två gripna

På torsdagskvällen misshandlades en man med tillhygge och en annan man blev knivskuren i samband med ett bråk. Den knivskadade mannen har förts till sjukhus med livshotande skador. Polisen utreder mordförsök.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Strax före klockan sju på torsdagskvällen fick polisen in ett samtal om ett bråk som utspelat sig på Albogatan i Kristianstad. Enligt uppringaren hade en man blivit knivskuren i samband med bråket och polis samt ambulans kallades till platsen.

"Den skadade, en man i 40-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus dit också polis medföljer för förhör och annan informationsinhämtning", skriver polisen på sin hemsida. Region Skåne meddelar under kvällen att mannen vårdas för livshotande skador.

Bråket inträffade utomhus och polisen har under kvällen befunnit sig på platsen med flera patruller för att förhöra vittnen som kan ha sett något.

– Det är avspärrat just nu och patruller håller på med förhör, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral runt 20-tiden.

Har ni någon gripen?

– Det är två stycken som är gripna i ärendet misstänkta för att ha inblandning i bråket. Sedan får utredningen reda ut hur det har gått till, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral.

Ärendet är initialt rubricerat som grov misshandel, men kan komma att ändras beroende på vad som framkommer i utredningen.

Senare på kvällen meddelade polisen att ytterligare en man ska ha blivit misshandlad, med något form av tillhygge, vid bråket. I nuläget rubricerar polisen händelsen som mordförsök och grov misshandel.

Relaterade artiklar