Laddar

EXTRA: Kända komikerparet besöker Kristianstad – här berättar de om sin show

Komikerparet besöker nu Kristianstad. I en intervju berättar de om sin turné.

delningar

Komikerduon Anders Johansson och Måns Nilsson och nu dragit igång sin turné med föreställningen ”Nu har vi väl trevligt? En föreställning om lycka med Anders och Måns”. Efter en succéstart i Lund kommer de på besök till Kulturkvarteret i Kristianstad i morgon. De beskriver det som höstens kanske roligaste föreställning. Det utlovas mycket humor.

–  Vi skojar om våra egna brister och hur vi beter oss korkat när vi jagar lycka på fel sätt, säger Måns Nilsson.

– Vi människor är så oroliga över att vi inte är lyckliga nog. Då får vi panik och gör saker som ska göra oss glada och lyckliga, saker som inte fungerar. Det handlar om människans försök att bli lycklig, säger Anders Johansson.

Ni hade premiär i Lund i förra veckan. Hur gick det? – Det var en skrattfest och vi är jätteglada över det. Det är alltid nervöst innan. Man vet aldrig ifall vi och publiken tycker att samma saker är roliga, säger Måns Nilsson.

Har ni några förväntningar på turnén? – Vi säljer bra med biljetter, det är roligt. Det är en jättelyx att åka till ställen som Borås och Växjö. Det är trevliga ställen, men kanske inte platser dit man åker på semester. Det är kul att få se hela landet, säger Anders Johansson.

– Vi har en del hängivna Anders & Måns-fans. Det är underbart att få åka runt i Sverige och få träffa dem,  säger Måns Nilsson.

Showen är ambitiös med professionell scenografi, musik, lite dans och en ljudkonstnär som ljudlägger showen live. Komikerparet har skrivit manus till och från under två års tid.

– Det blir väldigt få handfasta tips. Däremot får publiken får skratta mycket och kommer att ha två fantastiskt roliga timmar med oss, säger Måns Nilsson.

Finns det något recept på att bli lycklig? – Det kokas ner till något som är självklart. Att vara oegoistisk och ta hand om varandra. Att ha goda relationer till andra människor. Sedan finns det också praktiska saker, som att träna. Det ändrar kemin och fysiken i kroppen.

Fakta / Här är alla städer de besöker:

19-21 oktober: Lund, Stadsteatern 25 oktober: Kristianstad, Kulturkvarteret 26 oktober: Halmstad, Halmstad Teater 27 oktober: Jönköpings Teater 28 oktober: Linköping, Konsert & Kongress 02 november: Växjö, Växjö Konserthus 03 november: Norrköping, Flygeln 04 november: Askersund, Sjöängen 05 november: Västerås, Västerås Konserthus 08 november: Karlskrona, Konserthusteatern 09 november: Kalmar, Kalmar Teater 10 november: Kungsbacka, Kungsbacka Teater 11 november: Vara, Vara Konserthus 16-18 november: Stockholm, Södra Teatern 24-26 november: Göteborg, Stora Teatern 28-30 november: Malmö, Malmö Live 01 december: Uppsala, Konsert & Kongress 02 december: Örebro, Hjalmar Bergman Teatern 06 december: Luleå, Kulturens Hus 07 december: Skellefteå, Nordanåteatern 08 december: Umeå, Väven

 

Relaterade artiklar