Laddar

EXTRA: Huset utanför Kristianstad är ett av landets mest populära

För andra veckan i rad hamnar villor från Kristianstad på listan över de mest populära husannonserna på Hemnet.

delningar

I förra veckan var det ett unikt tornhus i Önnestad som väckte stort intresse i hela landet, då det hade ett av de mest besökta på Hemnet. Denna vecka får vi förflytta oss till Österslöv för att hitta ännu ett populärt hus. med över 9 000 visningar hamnar de på topp tio-listan över de mest klickade annonserna.

– Den har legat uppe på vår hemsida ett tag, ett hus med ett bra läge. Vi har ett 30-tal spekulanter. Det är ganska många för den här prisklassen, säger mäklaren Caroline Håkansson på Svensk Fastighetsförmedling.

Huset är 133 kvadratmeter stort och består av fem rum och kök. Med en stor takterass, en stor altan och en husgavel som nästan helt täckts av glas, är huset byggt år 2005 något unikt. På tomten finns också ett garage som kan passa för egenföretagaren. Utgångspriset ligger på tre miljoner kronor.

– Villan ligger mitt i byn och nära sjön, på ett bra pendlingsavstånd in till stan. Det är fantastiskt att sitta på den stora terassen nu när sommaren kommit. Det är mycket barnfamiljer som är intresserade, då huset ligger nära förskola och skola, säger Caroline Håkansson.

Har du nån idé om varför huset blivit så populärt? – Det är dels läget. Sedan har vi också börjat använda oss mer av sociala medier. Då är det många som taggar sina vänner.

I morgon kommer huset att vara öppet för visning. Det krävs då att man anmäler sig till Svensk Fastighetsförmedling innan.

Relaterade artiklar