Laddar

EXTRA: Flera nya butiker etablerar sig på C4 Shopping

Flera nya butiker har tecknat kontrakt att etablera sig på C4 Shopping. Det avslöjar fastighetsvärlden.

delningar

Under hösten år 2018 kommer C4 Shopping att öppna sitt köpcentrum i Kristianstad. Redan nu är 80 procent av ytan uthyrd. Cirka 90 butiker räknar ägarna Eurocommercial properties med att det ska finnas när köpcentrat invigs.

Nu avslöjar tidningen Fastighetsvärlden att flera nya butiken har tecknat avtal om att hyra in sig på C4 Shopping. Några av dem finns redan i Kristianstad, medan flera är helt nya för staden.

– Med hela 9 månader kvar till öppning av regionens absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer har responsen från handeln varit mycket stark och uthyrningsarbetet bekräftar den styrka och attraktivitet som C4 har som handelsdestination, säger Martin Bjöörn, VD vid Eurocommercial i Sverige, till Fastighetsvärlden.

Här är det butiker, restauranger och kaféer som är nya på listan: Stadium Baked & Grill Gerdas Te & Kaffehandel Hannotts Coffebar & Bistro Happy Italy Kjell & Co Hälsoteket

Två av de senaste verksamheterna som avslöjade att de ska etablera sig i handelsområdet är New Yorker och Tryggakliniken.

Relaterade artiklar