EXTRA: Efter premiären – ny butik vill öppna på C4 Shopping

C4 Shopping under premiären. - Foto: Mattias Nilsson

Det blev en storartad premiär när C4 öppnade i förra veckan. Nu är det klart att ännu en butik vill flytta in.

delningar

Mellan torsdag och söndag var det stor premiär för Kristianstads nya handelsplats i Hammar– C4 Shopping. Närmare 90 butiker, restauranger, kaféer och serviceverksamheter etablerar sig i området och många av dem har nu haft premiäröppning.

Trots att stora delar av ytan i gallerian redan är uthyrd, är fler hyresgäster på väg in. En av dessa som nu söker en butikschef är HappyPhone. Ännu finns de inte med på listan eller kartan över handelsplatsen.

Butiken finns i dag endast i Linköping, Alingsås och Växjö. De har enligt hemsidan specialiserat sig på reparationer av mobiltelefoner och läsplattor. De säljer också mobiltillbehör samt begagnade enheter. Så här skriver de i jobbannonsen:

"I vår nyöppnade butik med stor exponering från alla håll hjälper vi både konsumenter och företag att laga och serva mobiltelefoner och surfplattor direkt i butiken. Företaget grundades 2015 med en vision om att dessa produkter ska kunna användas längre än vad de gör idag".

Samma företag har för bara några dagar sedan också lagt ut en annons där de söker butikssäljare till samma verksamhet. Exakt hur många de kommer att anställda framgår inte.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar