Laddar

EXTRA: De startar nytt kafé i centrala Kristianstad

Här på Västra Storgatan ska det nya kaféet öppna i sommar. - Foto: Arkiv

Sam Jamhour drev House of Bagels i tolv år. I sommar startar han ett nytt kafé/restaurang på Västra Storgatan tillsammans med hustrun Amanda.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

För bara några veckor sedan stängdes House of Bagels och lokalerna övertogs av Sveriges första 7-Eleven Deli. Sam Jamhour som har ägt och drivit kaféet och lunchstället i tolv år ville öppna nytt med ett nytt koncept. Nu är det på väg att bli verklighet i en lokal på Västra Storgatan.

Kaféet med orangeri kommer att heta Innergården och ska drivas av Sam och Amanda Jamhour. Sedan de tog över lokalen har de startat en helrenovering. Ett kök sätts nu på plats och allting ska inredas med möbler och växter. De räknar med att ha cirka 40 sittplatser inomhus och lika många ute.

Så här beskriver de sin vision på facebooksidan: ""Hit kommer man för att man för att starta sin morgon med en rykande varm nybryggd kopp kaffe, njuta av en god lunch eller spendera en härlig kväll med middag och god dryck tillsammans med vänner och familj. Vi står för en avslappnad måltidsupplevelse med goda närproducerade råvaror och mycket glädje""

– Det ska bli som en tillflyktsort som inte finns i dag i Kristianstad. Ett ställe som man själv vill komma till och hänga på. Vi vill ta det mysiga från Österlen in i stadskärnan, säger Sam Jamhour till Kristianstadsbladet.

Kaféet ska ha öppet alla dagar i veckan och servera bland annat från sallader, bagels med egen stil, pastarätter och italiensk pizza. Menyn kan att variera mellan vardagar och helger.

Inför öppningen kommer mellan 15-20 personer att anställas. Datumet för premiären är inte helt spikad ännu, men den kommer att vara inom några veckor. 24kristianstad.se har försökt att nå ägarna.

Relaterade artiklar