Laddar

EXTRA: De öppnar butik i nya lokaler i centrum

En butik i Kristianstad ska inom kort öppna upp i nya lokaler i centrum.

delningar

För fyra år sedan etablerade sig butiken Ecigghandlaren på Södertorg i Kristianstad. Företaget som har specialiserat sig på E-cigaretter med kringprodukter och tillbehör har sedan dess vuxit och omsatte förra året mellan 700 000 och en miljon kronor.

Nu tar de nästa steg i utvecklingen och ska flytta till nya lokaler på Västra Storgatan. Via skyltfönstret meddelar de att butiken öppnar ”inom kort”. Ägaren meddelar nu att det kommer ske den 5 februari.

– Vi har varit på Södertorg i fyra år, men vi vill synas mer och därför flyttar vi mot centrum. Nu ska vi måla om och få dit inredningen, säger ägaren av butiken.

Detta är en i raden av verksamheter och butiker som har flyttat till Västra Storgatan under de senaste månaderna.

Tidigare har Mäklarhuset flyttat sitt kontor från Södertorg till gågatan i centrum. Till samma gata flyttade även Mix Barnmode, som tidigare hade butik i galleria Generalen.

Le Vu Nails är ytterligare en verksamhet som öppnat nytt på Västra Storgatan i oktober månad. Flera av de företagare som flyttat dit och som 24kristianstad.se varit i kontakt med poängterar att det är viktigt att ha ett levande centrum.

Relaterade artiklar