Laddar

EXTRA: De kan öppna på C4 Shopping

C4 Shopping. - Foto: Henrik Nordell

Modebutiken Accent kan etablera sig på C4 Shopping. Nu söker de säljare och en chef.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Om några månader öppnar C4 Shopping i Kristianstad. Ett stort antal restauranger, butiker och andra typer av verksamheter har skrivit kontrakt för etablering i det 35 000 kvadratmeter stora shoppingcentrat. Cirka 90 procent av ytan är uthyrd. Nu står också klart att modekejdan Accent kommer att etablera sig där.

– Vi ser positivt på etableringen av C4 köpcenter. Upptagningsområdet är stort, logistiken är genomtänkt och vi tror att Kristianstad-kunden med omnejd kommer att uppskatta  både innehåll och aktörer. I den kontexten vill vi gärna vara med och fortsätta erbjuda Kristianstadkunden vårt unika sortiment, säger Jonas Stille, försäljningschef på Venue Retail Group

Deras nya butik i Kristianstad kommer att vara cirka 130 kvadratmeter stor. Accent är Skandinaviens ledande återförsäljare av resväskor och reseaccessoarer. I sortimentet finns utöver det allt från handväskor till handskar och paraplyer. Konceptet är "For people on the move - with function and style".

– I Kristianstad kommer vi att fortsätta med vårt nya butikskoncept som vi invigde i höstas, säger Jonas Stille.

Totalt finns det ett 70-tal Accent-butiker i landet, varav en vid Lilla Torg i Kristianstad. Till den nya butiken söker de butikschef och säljare genom flera annonser De vill rekrytera människor som älskar mode och försäljning.

Relaterade artiklar