Laddar

EXTRA: De flyttar in i Galleria Boulevard

Flera nya verksamheter ska öppna i Galleria Boulevard. Detta är vad som är på gång.

delningar

Galleria Boulevard i Kristianstad hade 5,7 miljoner besökare förra året. Nu satsar de på fler upplevelser för att locka ännu fler kunder. På andra våningen kommer det att bli ett tema för alla barn. Leksaksaffären BR Leksaker som nyligen flyttade från sina lokaler på lilla Torg kommer att öppna en butik i en av lokalerna.

– De kommer att börja med en pop up-butik till att börja med och kommer troligen att öppna ganska snart. Deras lager är redan på plats i gallerian, säger Linda Borgström, centrum manager för Galleria Boulevard.

På samma plan kommer det också att byggas upp ett lekland för alla barnen. Tillsamens med Yoogi Boost som bland annat säljer glass, kan det vara en plats dit både föräldrar och barn kan lockas.

– Vi jobbar för att få dit fler barnfamiljer och nu kommer det att finnas ett större utbud, säger Linda Borgström.

På undervåningen kommer dessutom en gym att flytta in i en lokal i närheten av sportbutiken Stadium. Exakt vilket företag det är vill gallerian inte avslöja ännu, men det ska vara en etablerad verksamhet.

– De har en upparbetad kundkrets som de tar med sig. Det är bra på alla sätt för oss. Det innebär också att de som jobbar i gallerian kan träna under sin lunch. De kommer troligen vara på plats under sommaren, säger Linda Borgström.

Utöver etableringarna fortsätter även gallerian med evenemang under året. Det blir därmed fler upplevelser i köpcentrat utöver butiker, kaféer, bio och restauranger.

Relaterade artiklar