Laddar

EXTRA: Butikskedjan kommer till C4 Shopping

En ny etablering är klar för C4 Shopping. "Det blir en upplevelse", säger regionchefen till Kristianstadsbladet.

delningar

Köpcentrat på handelsområdet C4 Shopping i Kristianstad börjar att bli fullbokat. Cirka 40 000 kvadratmeter kommer att fyllas med butiker, restauranger och serviceverksamheter. Invigningen blir runt månadsskiftet september/oktober.

Nu är det klart att även Pressbyrån kommer att flytta in, något som Kristianstadsbladet var först med att skriva om. Sedan tidigare har de en butik vid Centralstationen i Kristianstad, vilket innebär att detta blir deras andra etablering i staden.

– C4 shopping gör ett toppenjobb, det är knappt några lediga butikslokaler vad jag vet. Det borgar för att många kunder kommer att tycka att C4 Shopping, där vi nu etablerar oss, blir en upplevelse, säger Johan Kruse, regionchef på Reitan Convenience Sweden AB, till Kristianstadsbladet.

 

 

Pressbyrån kommer till C4 Shopping i höst. Foto: Dmitry G/WIkimedia

 

I dag har Pressbyrån 206 butiker i hela landet och omsatte år 2015 cirka tre miljarder kronor. De säljer bland annat tidningar, magasin, snabbmat, kaffe, godis och läsk. Butikerna drivs som franchise med Reitan Convenience Sweden AB som ägare. Nu ska de hitta en köpman som kan driva butiken.

För bara en vecka sedan utsågs butikskedjan till Sveriges bästa franchisekedja år 2018. Här är en del av motiveringen:

”Vår vinnare har aldrig stått stilla utan har alltid varit modiga och framåtlutade i allt de gör. Franchisetagarna är affärsmän varje dag och alla vill ständigt bli bättre. Närmare 90 % av dem kan rekommendera andra att bli franchisetagare vilket innebär att de måste vara väldigt nöjda och stolta”

Relaterade artiklar